Villa Gransholm

Villa Gransholm
12345 1 snitt: 4,00 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Villa Gransholm är en fantastisk villa med cirka 100 år på nacken. Huset har historiskt varit bostad för ägaren och de som arbetade på Gransholms Bruk. De gamla arbetsplatserna är numera omgjorda till smakfulla och mysiga hotellrum istället. Runt Villa Gransholm finns en storslagen park som också innefattar en tennisbana. Man kan låna racket och bollar av hotellet om man önskar spela. Andra aktiviteter man kan företa sig är kanotpaddling på den närbelägna ån Helge å, eller varför inte ta en härlig cykeltur i det vackra landskapet som omgärdar hotellet. Hotellet är lantligt beläget cirka 17 km utanför Växjö.

Rummen

Det finns totalt cirka 30 bäddar fördelade över 9 dubbelrum, 2 familjerum och ett enkelrum. Rummen andas gammal tidsålder i modern fattning med stor genuinitet och charm. De har fasta priser på rummen, ett dubbelrum kostar 1300 kr och ett enkelrum kostar 950 kr. För de som besöker hotell i ett stort sällskap så finns det möjlighet att boka hela hotellet. Perfekt för exempelvis bröllop eller annan högtid!

Man kan boka olika weekendpaket också som en romantisk weekend eller 1- eller 2-dygnspaket för den som önskar det.

Restaurangen

Missa inte att besöka hotellets härliga matsal med ståtliga kristallkronor och högt i tak. Råvarorna hämtas lokalt och man kan räkna med att bli serverad en smålänsk specialitet. Gästerna till hotellet får en trerätters middag serverad. Det går också att ordna speciella önskemål, det är bara att prata med köket innan och komma överens om vad som skall serveras. Medan du äter kan du sitta och se ut över den vackra parken från de stora fönsterrutorna i restaurangen.

För dig som vill ha konferens på Villa Gransholm så går det alldeles utmärkt. Det går att köra både endags-konferens eller över helgen. Det finns färdiga paket där allt du kan tänka dig behöva ingår. Mat, dryck och konferensutrustning.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.