Toftastrand Hotel

Toftastrand hotell
12345 2 snitt: 4,00 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

 

Toftastrand hotell är ett väldigt trivsamt hotell att bo på, framför allt om man vill bo i en vacker naturnära miljö i en mysig hotellmiljö. Hotellet ligger vid kanten av Toftasjön så under sommaren så kan man bada, sola och ha det gott när vädret är fint och solen värmer. På hotellet finns möjlighet att ha konferens eller andra tillställningar. För gäster som vill sätta guldkant på sin vistelse så finns det extra roliga aktiviteter att göra som till exempel chokladprovning, baka tårtor eller utöva smideskonst. Miljön är både inspirerande och kreativ.

Rummen på hotell Toftastrand är ljusa och rymliga med en fin och fräsch inredning. Många av rummen har vacker utsikt över sjön och stranden. Alla rum har eget badrum med dusch, strykbräda, garderober, hårfön, tv, internet och vattenkokare. Frukostbuffén är utsökt och det bjuds på gott pålägg, nybakt bröd, flingor och andra läckerheter.

Hotellet erbjuder en fin restaurang med fullständiga rättigheter. Ett mysigt konditori där man kan köpa nybakta godsaker till antingen fikat i trädgården, kaffepausen på mötet eller till utflykten.

Hotellet har en relax med bastu och bubbelpool. Vill man använda den så ska man boka den 1 dag innan. Det tillkommer också en kostnad på 200 kronor för 2 timmar och 50 kronor per person. I priset så ingår det en härlig badrock och handduk.

Det finns inte bara rum att hyra på hotellet utan även två stugor. Den ena stugan har två rum och kök och den andra har ett rum och kök. Båda två har fina badrum och vill man så kan kan man betala extra och slippa hushållssysslorna. Lakan kan man ta med sig själv eller hyra i receptionen.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.