STF Växjö Vandrarhem Evedal

STF Växjö Vandrarhem
12345 2 snitt: 2,00 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

 

STF Växjö Evedal vandrarhem är ett prisvärt alternativ för resenären som inte kräver lyx men ändå vill bo bekvämt och fint i en härlig omgivning av natur och sjö. Vandrarhemmet ligger i norra delen av Växjö några kilometer utanför stadens centrum. Man når staden lätt med de goda bussförbindelserna som finns nära vandrarhemmet eller snabbt om man har bilen med sig. Parkeringen är fri för alla hotellets gäster. Förr i tiden var byggnaden en fin resort för välbärgade gäster som reste till platsen för att ”dricka brunn” som det kallades. Man trodde då att brunnsvattnet var helande och läkte olika krämpor, framför allt gikt som förr var en vanlig inflammatorisk ledsjukdom. Idag så kommer det resenärer från hela världen som vill bo och vistas i Växjös egna ”riviera” som vandrarhem Evedal har fått som rykte. Den senaste renoveringen som gjordes var 2009.

Rummen är enkla men trevliga, i de flesta rummen finns det ett handfat där man kan tvätta sig och borsta tänderna. Duschar och badrum finns ute i korridoren. Om man vill se på tv:n så finns det ett trevligt sällskapsrum där man även kan umgås och ha det trevligt med de andra gästerna. För matlagningen så finns det ett stort kök som alla gäster har tillgång till men man slipper göra frukost om man vill då Evedal har en god och stor frukostbuffé.

Reser man i grupp så kan boendet bli lite mer prisvärt. En grupp räknas om man är minst 10 personer. Man kan då bo billigt i flerbäddsrum. Man kan även baka in mindre rum i paketet om det finns speciella behov för det som till exempel till en busschaufför eller en ledare.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.