Quality Hotel Växjö

Qutality Hotell Växjö
12345 9 snitt: 3,78 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

 

Fina Quality Hotell i Växjö är ett trevligt hotell att bo på vare sig man är turist eller vardagsbesökare. Men framför allt så passar hotellet väldigt bra för företagsresande då hotellet är ett väldigt modernt konferenshotell som är bra beläget i staden. Inom ett bra avstånd hittar man också många roliga aktiviteter inom friluftslivet som ridning, båtturer, fiske, promenader i vacker natur och paddla kanot. Gillar man historia och fakta så finns det museer och historiska platser att besöka. Be gärna personalen om hjälp så guidar de er rätt och ger tips på olika saker att göra. Spelar ni golf så finns det även golfbana i närområdet.

Hotellet har fina rum inom två olika kategorier. Standardrum med två enkelsängar inkluderar en god och hälsosam frukostbuffé. Det finns tv, fritt internet och en bekväm bäddsoffa där ytterligare en person får plats. Standard Enkelrum, även här är frukosten inkluderad, rummet har tv, internet och skrivbord. Sängplats för en person. Rummen är fräscha och moderna, möblerna är valda för att ge god komfort och skön sömn.

Hotellets konferens och mötesrum är bra utrustade, där finns allt med den senaste tekniken för att det ska bli riktigt bra och lyckat. Personalen är van att arrangera olika sorters konferenser och möten så man uppger bara sina önskemål så hjälper de er att ordna så att allt blir precis som ni tänkt er. Mat och fika ordnas det också med om man vill ha med det i paketet.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.