Clarion Collection Hotel Cardinal

Clarion hotell Cardinal
12345 3 snitt: 3,33 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

 

Clarion Collection hotell Cardinal är ett modernt och fint familjehotell mitt i centrala Växjö. Alldeles runt hörnet hittar man bilfria Storgatan med många olika butiker och restauranger som serverar goda rätter och uppfriskande drycker. Man bor dessutom inom ett bekvämt gångavstånd till fina Teaterparken där Växjös Konserthus ligger, även centralstationen är inom en promenad på några minuter. Hotellet går i både modern och klassisk stil vilket ger en känsla av elegans. Runt om i hotellet ligger det fina persiska mattor och många av oljemålningarna som pryder väggarna är original. Hotellet är bra beläget i centrum som en utgångspunkt om man ska resa i det småländska närområdet och besöka glasriket, sjöarna eller möbelriket.

Byggnaden som hotellet ligger i är från 1929 och var under denna period en biosalong i staden. Det var inte förrän i början på 80-talet som hotellet grundades av Per Gunnar Sundberg som också blev stadens hotellkung. Hotellet har idag samma anda och service som när det grundades. Gästerna ska känna att de sätts i fokus och att omhändertagandet är utmärkt. Personalen ger därför en fantastisk service och tar hand om alla sina gäster på bästa sätt.

Hotellet erbjuder inte bara en frukost i rumspriset utan även en lättare måltid på kvällen mellan klockan 18.00 och 21.00. Ingen gäst ska behöva gå och lägga sig hungrig!
Hotellet har en trevlig relaxavdelning med massagestol och bastu. Vill man så finns det möjlighet att beställa thaimassage, mer information om detta hittar man i receptionen.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.