Fyrstjärniga hotell i Växjö

Växjö är en av Sveriges grönaste städer.

Här arbetar man ständigt mot att få en bättre miljö och göra sin del i att minska utsläpp och miljöförstöringar. Staden har till och med fått utmärkelsen att vara Europas Grönaste Stad år 2007. Trots att man redan har sänkt stadens koldioxidutsläpp markant så går man hela tiden framåt och redan 2015 så har man lagt siktet på att nå en 50% minskning. Dessutom ingår Växjö i projektet Trästad 2012 vilket innebär att man bygger flera höghus av trä. Nedan har vi listat alla Växjös fyrstjärniga hotell.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

allaboknarr

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Elite Park Hotel

Prisjämförelse

Mitt i centrala Växjö bara några minuter från stadens tågstation ligger fina Elite Park hotell. Hotellet är byggt i teaterparken ihop med Växjö konserthus. Hotellet är vackert och exklusivt. Här finns både en bar och en restaurang som serverar kulinariska mästerverk. Det finns gott om utrymmen om man reser som ett konferenssällskap och man ska ha många möten eller kanske större tillställningar. Rummen är fina och rymliga med sköna sängar och sittplats. Behöver man arbeta så finns det skrivbord och kaffe/te kokare.

Clarion Collection Hotel Cardinal

Prisjämförelse

Hotell Cardinal är ett familjeägt hotell som är beläget på Storgatan så man har nära till det mesta. Rummen är väldigt fint inredda med rymliga ytor och mycket ljus. Färgerna är lugna och jordnära vilket skapar ett lugn och en harmoni så att man ska kunna slappna av ordentligt efter en dag på stan eller när man har varit upptagen i möten. Frukosten är stor och varierad med goda ekologiska varor. Vill man träna så finns det gym och efteråt så kan man basta.

Best Western Hotel Royal Corner

Prisjämförelse

Detta fyrstjärniga hotell erbjuder trivsamma rum med sköna möbler och komfortabla sängar. Hotellet har inrett rummen i både ljusa och lite mörkare färger. Reser man med bil så får man använda hotellets parkering kostnadsfritt. Även hotellets wi-fi är fritt att använda för alla gäster. Behöver man ta en paus så kan man göra det i spaavdelningen som har två sorters pooler, bastu och en fin sittavdelning. Här finns även restaurang och bar. Restaurangen har en god meny med lokala rätter.

Elite Stadshotellet Växjö

Prisjämförelse

Växjös stadshotell ligger i en fin byggnad från mitten på 1800-talet i nära anslutning till stadens centralstation. Rummen har olika inredning men alla är fina, bekväma och har allt man behöver när man är ute och reser. Det finns olika rumstyper med olika priser beroende på om man vill bo prisvärt och enkelt eller dyrt och lyxigt. Alla gäster har tillgång till hotellets trådlösa internet. Vill man träna så finns det en nära anläggning där gäster tränar fritt.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.