Elite Park Hotel

Elite Park hotell
12345 10 snitt: 4,20 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

 
Elite Park hotell är beläget i Växjös centrum så man har nära till hela stadens centrala utbud vad gäller shopping, äta och dricka gott, sevärdheter och fina omgivningar. Teaterparken som hotellet ligger i har en fin omgivning där man kan strosa om kring och njuta under fina dagar vår, sommar, höst eller vinter. I samma byggnad ligger också Växjös konserthus som bjuder på över 100 olika evenemang varje år. Detta gör Elite Park hotells läge nästan oslagbart.

Större konferenser, kongresser, små möten eller seminarier finns det gott om plats för i Konserthuset. Hela 21 olika lokaler finns det för dessa ändamål och kan anpassas från 2 till 800 personer. Mat och dryck är inga problem utan detta ordnas det gladeligen med för att se till att hela sällskapet har det bra och får den energin man behöver för att kunna fokusera hela dagen. Vill man sedan hitta på något roligt med kollegan eller kollegorna så finns det även möjlighet att få hjälp att ordna olika kringarrangemang under sin vistelse. För de företag som vill ha utställning på hotellet så är foajén 1100 kvm stor så möjligheterna är stora.

Hotellet har 76 fina rum varav 20 av dessa är nyrenoverade där ingenting har dragits in på. Man sover gott varje natt i fina Hästen sängar med mjuka sängkläder och fluffiga täcken och kuddar. Inredningen är i Nordisk design och ger en lugn och harmonisk känsla för maximal avkoppling efter en hektisk dag.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.